Operátori: Zákazníci O2 sa môžu navzájom deliť o neobmedzené volania

O2 odštartovalo novú kampaň, ktorej cieľom je nalákať zákazníkov na mesačné programy O2 Paušál. Ak majú vo svojom okolí človeka, ktorý využíva niektorý z dvoch najvyšších programov, môžu od neho nad rámec vlastných minút získať aj neobmedzené volania.

01.04.2015 07:00
mobil, telefonovanie Foto:
Ilustračné foto
debata

O2 predstavilo novú službu s netradičným názvom “Mám to, máš to.” Zákazníkom Platinového a Diamantového paušálu dáva možnosť rozhodnúť sa, či sa chcú o svoje neobmedzené volania chcú podeliť. Podeliť sa v tomto prípade znamená, že majiteľ niektorého z dvoch najvyšších paušálov bude môcť bezplatne aktivovať neobmedzené volania pre štyri ďalšie čísla v sieti O2. Podmienkou je, aby na týchto číslach bol už využívaný niektorý z troch nižších programov (Modrý, Strieborný alebo Zlatý).

Užívatelia najvyšších programov sa môžu „podeliť“ o neobmedzené volania
Modrý operátor už v minulosti ponúkal svojim zákazníkom niekoľko možností, ako telefonovať neobmedzene, no doposiaľ sa všetky ponuky vzťahovali len na účastnícke čísla v domácej sieti. S príchodom mesačných programov O2 Paušál sa ponuka rozšírila aj o neobmedzené volania do všetkých sietí, vrátane volaní do pevných a mobilných sietí v krajinách EÚ. Táto ponuka však bola prístupná len zákazníkom, ktorí si aktivovali službu O2 Paušál v platinovej a diamantovej verzii, s mesačným poplatkom začínajúcim na 45 eurách.

Darovať neobmedzené volania je možné komukoľvek. Takmer
Nová ponuka je prístupná nie len pre rezidenčných, ale aj firemných zákazníkov, ktorí už majú aktivovaný, prípadne si ešte len plánujú aktivovať Platinový alebo Diamantový paušál. Prostredníctvom SMS správy následne môžu neobmedzené volania aktivovať na štyroch ďalších účastníckych číslach, ktorých majitelia využívajú buď Modrý, Strieborný alebo Zlatý paušál. Takáto aktivácia nie je fixná a čísla, na ktoré sa neobmedzené volania viažu, je možné priebežne meniť. Účastník, ktorý službu aktivuje na ďalšie čísla sa tak môže rozhodnúť, že na ďalší deň službu na niektorom z čísel deaktivuje a aktivuje ju na inom čísle. Účastník, na ktorého čísle budú neobmedzené volania aktivované, nemusí byť v žiadnom vzťahu s majiteľom vyššieho programu. Operátor o opatreniach, ktoré majú zamedziť zneužívaniu ponuky, vo svojej správe neinformoval.

Aktivovať ponuku je možné len z Platinového a Diamantového O2 paušálu odoslaním bezplatnej SMS v tvare: MASTO A 0949 123 456 na číslo 99222. Deaktivovať službu ale môžu už všetci účastníci, a to zaslaním bezplatnej SMS v tvare MASTO D 0949 123 456 na číslo 99222. O aktivovaní a deaktivovaní služby budú obe strany informované prostredníctvom SMS správy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #operátori #O2 #O2 Paušál #neobmedzené volania