Na Slovensku pribudol ďalší virtuálny operátor. Prevádzkuje ho Telekom

Nový virtuálny mobilný operátor má názov Juro a jeho prevádzkovateľom je spoločnosť Slovak Telekom. Značka bude fungovať nezávisle, ponúkať bude lacnejšie hovory a dáta, zatiaľ však len v 3G sieti materského operátora.

12.02.2016 14:30
Juro, mobilný operátor, Slovak Telekom Foto:
Slovak Telekom 12. februára spustil vlastného virtuálneho operátora s názvom Juro.
debata (2)

Medzi virtuálnych operátorov na Slovensku pribudol v týchto dňoch ďalší. Za “ľudovou” značkou Juro sa ukrýva Slovak Telekom, ktorý v piatok 12. februára spustil časovo obmedzenú kampaň, ktorej súčasťou sú zvýhodnené volania, SMS, MMS a dáta. Po zakúpení predplatenej karty je možné telefonovať, odosielať SMS a surfovať na internete za 2 centy za minútu, SMS alebo jeden megabajt prenesených dát. Táto cena je však platná len počas prvých 30 dní od aktivácie SIM karty a následne pod podmienkou dobitia kreditu v minimálnej výške 5 eur mesačne. Zvýhodnené ceny sú zatiaľ platné do 15. mája.

Dáta zatiaľ len v 3G sieti Telekomu
Bežná cena za hovor, SMS, MMS a dáta je 5 centov pri rovnakej tarifikácii. Napriek tomu, že Juro bude využívať infraštruktúru Slovak Telekomu, zákazníci budú môcť využiť maximálne len 3G sieť operátora. Juro využíva vlastné predčíslie 0909 a jeho zákazníci majú k dispozícii aj samostatnú bezplatnú zákaznícku linku 0909 909 909, respektíve jej skrátenú voľbu 909.

Juro ponúka služby len na kredit. Cena za dáta,... Foto: Juro
Juro, virtuálny operátor, Slovak Telekom Juro ponúka služby len na kredit. Cena za dáta, SMS a volania je jednotná - 2 alebo 5 centov.

Výhodnejším roamingom bude Juro konkurovať SWANu
Telekom chce pomocou brandového operátora prilákať aj ľudí, ktorí cestujú do zahraničia, podobne ako sa usiluje aj SWAN Mobile (operátor 4ka). V európskom roamingu preto zaviedol jednotné ceny 5 centov za minútu, SMS správu alebo 1 MB prenesených dát. Jeden cent v roamingu bude možné ušetriť pri splnení rovnakej podmienky ako pri použití karty na Slovensku, teda pri dobití kreditku vo výške aspoň 5 eur mesačne, respektíve počas prvých 30 dní od zakúpenia karty. Slovak Telekom má pri Jurovi v súčasnosti uzatvorené zmluvy s 86 roamingovými partnermi.

Len na kredit
Predplatenú kartu si je možné objednať na stránke operátora alebo na bezplatnej infolinke. Telekom ju bude doručovať zdarma kuriérom. Dobíjanie kreditu bude možné buď stieracími kupónmi v hodnote 5 alebo 10 eur, dostupnými len v sieti trafík GG Tabak, alebo online v sume od 3 do 10 eur. Cez SIM kartu bude možné kupovať aj SMS lístky, platiť parkovné, poistné či odosielať súťažné SMS.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #mobilný operátor #Juro #virtuálny operátor #Swan mobile