Viete, ktoré filmy sa v minulom roku kradli na internete najviac?

Pomocou torrentov ľudia v minulom roku sťahovali pirátske kópie filmových noviniek premietaných v kinách. Server TorrentFreak zverejnil rebríček najsťahovanejších titulov.

03.01.2017 07:00
download, internetoví piráti, hackeri,... Foto:
Ilustračné foto
debata (1)

Aj keď vďaka službám ako sú Netflix, Amazon Prime a mnohým ďalším, sa filmy a seriály kradnú oveľa menej, pre mnohých je používanie torrentov a nelegálne sťahovanie filmov stále voľbou číslo jeden. Navyše, ani online požičovne niekedy nedokážu zasýtiť dopyt po kasových trhákoch, ktoré majú zrovna premiéru v kinách, a na torrentoch sa obvykle objavia oveľa skôr než v katalógu videoslužieb. Server TorrentFreak v týchto dňoch informoval o filmoch, ktoré cez torrenty ľudia sťahovali najčastejšie.

Prvé miesto obsadil film Deadpool, ktorý napriek svojmu nízkemu rozpočtu, priniesol tvorcom takmer 800-miliónové tržby z premietania v kinách. Druhé miesto obsadil Batmat vs. Superman s podtitulom Úsvit spravodlivosti, tretie miesto komixový Captain America. Voľné pokračovanie kultového Star Wars na štvrtom mieste si na seba v kinách zarobilo príjmami vo výške viac ako 2 miliardy dolárov.

1. Deadpool
2. Batman v Superman: Dawn of Justice
3. Captain America: Civil War
4. Star Wars: The Force Awakens
5. X-Men: Apocalypse
6. Warcraft
7. Independence Day: Resurgence
8. Suicide Squad
9. Finding Dory
10. The Revenant

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #torrenty #TorrentFrek #pirátske filmy