Facebook už prináša videohovory aj pre aplikáciu Messenger

Skype a Facetime dostali nového konkurenta. S aplikáciou Messenger od Facebooku je už na Androide a iOS možné uskutočňovať aj videohovory.

28.04.2015 13:00
Messenger, Facebook, Foto:
Facebook rozšíril mobilnú aplikáciu Messenger aj o možnosť uskutočňovať videohovory.
debata (1)

Osamostatnenie komunikačnej platformy Messenger od hlavnej aplikácie Facebooku malo svoje opodstatnenie. V lete minulého roka navyše sociálna sieť oznámila, že svoje mobilné aplikácie bude pravidelne aktualizovať. V súčasnosti tak vo väčšej či menšej miere robí až dvakrát za mesiac. V týchto dňoch prišla na rad aplikácia Messenger, rozšírená už aj o možnosť uskutočňovať videohovory. Doposiaľ boli dostupné len pre desktopy.

Užívateľom v 18 krajinách (zatiaľ) sa v hornej... Foto: Facebook
Messenger, Facebook, Užívateľom v 18 krajinách (zatiaľ) sa v hornej časti aplikácie Messenger objaví nová ikona, ktorá spustí videohovor.

Užívatelia Messengeru si budú môcť zvoliť, či chcú uskutočniť bežný hovor alebo volania rozšíriť aj o obraz. Zatiaľ tak môžu urobiť len v prípade, že pochádzajú z niektorej z 18 krajín, v ktorých boli videohovory sprístupnené. V najbližších týždňoch až mesiacoch by mali byť dostupné aj na ďalších trhoch vrátane Slovenska.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #facebook #Messenger #videohovory #chat