Telekom do ponuky zaradil paušál pre mladých do 26 rokov

Nový paušál je bez SMS a len so 100 minútami do všetkých sietí. Zákazník však získa 5 gigabajtov dát, z toho 3 aj v roamingu.

19.05.2017 07:00
Mobil Foto:
Ilustračné foto
debata

Od 18. mája začal Telekom ponúkať upravený paušál “Happy XL dáta pre mladých” s neobmedzenými volaniami v sieti Telekom a stovkou minút do ostatných sietí. Cieľovou skupinou sú mladší zákazníci vo veku od 15 do 26 rokov. Lákadlom paušálu má byť najmä väčší objem dát. Z piatich gigabajtov môže zákazník prvé tri využiť na Slovensku a v zahraničí a ďalšie dva gigabajty sú súčasťou Extra balíka s platnosťou len na Slovensku. Ďalšie dáta si bude možné objednať v cene 1 euro za 1 gigabajt, respektíve za 4,99 eura bez obmedzenia, ale s platnosťou len 24 hodín. Zaujímavosťou je, že SMS a MMS nie sú súčasťou programu. Za každú SMS si Telekom účtuje 10 centov.

K paušálu za 19,99 eur mesačne si zákazník môže vybrať aj akciový telefón. Na rozdiel od iných Happy XL paušálov je základná cena a aj mesačný poplatok za telefón vyšší (na úrovni paušálu Happy M). Pre zákazníkov do 18 rokov bude k dispozícii aj verzia bez telefónu. Paušál je možné získať len po podpise zmluvy s 24 mesačnou viazanosťou. “Verzia bez telefónu ponúka výhodu nulovej zmluvnej pokuty – zákazník môže prestať využívať paušál, napríklad ak sa rozhodne pre štúdium v zahraničí alebo bude dlhší čas mimo domácej krajiny,” doplnil Telekom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paušál #Slovak Telekom #roaming #Happy XL