Tesla pre každého. Firma už predáva aj cestovné nabíjačky

Tesla poteší aj menej majetných fanúšikov elektromobilov. Za 45 ponúka cestovnú nabíjačku v tvare staníc Supercharger a stolovú nabíjačku na mobil.

20.11.2017 20:00
cestovná nabíjačka, Tesla Foto:
Tesla už predáva aj jednoduchú cestovnú nabíjačku v tvare nabíjacích staníc Supercharger.
debata

Nie je to typický produkt firmy špecializujúcej sa na vývoj a sériovú výrobu elektromobilov. Napriek tomu poteší snáď každého fanúšika značky Tesla. Firma predstavila cestovnú nabíjačku na mobil a stolovú nabíjačku v tvare elektro-stanice Supercharger.

O dizajn trojfarebnej cestovnej nabíjačky sa postaralo štúdiu Tesla Design. Nabíjačka má v sebe ukryté dva káble, tak pre nabíjanie iPhonu ako aj zariadení s Androidom (konektor micro USB). Akumulátor má kapacitu 3350 mAh, vo väčšine prípadov tak vystačí na jedno úplné nabitie smartfónu. Stav batérie signalizujú LED diódy.

Druhým, tentokrát výhradne dizajnovým doplnkom je stolová nabíjačka v tvare stanice Supercharger. Nabíjačku možno cez USB pripojiť k notebooku a ďalším káblom, ktorý ale už Tesla nepribalí, je možné nabíjať smartfón. Nič viac, nič menej. Tesla si za obe nabíjačky, ktoré ponúka na svojej stránke, pýta po 45 dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tesla #Supercharger #cestovná nabíjačka #powerbanka