Niektorých priateľov už môžete na Facebooku dočasne ‘vypnúť’

19.12.2017 14:30
facebook, socialna siet, dieta, tablet
Ilustračné foto Autor:

Neradi vidíte niektoré typy príspevkov svojich priateľov na Facebooku? Sociálna sieť vám ich umožní dočasne a v tichosti “vypnúť”. Priatelia sa o tom nedozvedia.

Stretol sa s tým snáď každý používateľ Facebooku. Mamičky, ktoré sa každý deň chvália novými fotkami svojich ratolestí, motoristi, ktorí si neodpustia zdieľanie noviniek zo sveta auto-moto alebo priatelia, ktorí cítia potrebu podeliť sa o všetky vtipné fotky a videá objavené na internete. Keď už je takýchto príspevkov na vašom Facebooku priveľa, máte možnosť priateľa buď úplne zablokovať, skryť všetky jeho príspevky alebo požiadať sociálnu sieť, aby podobných príspevkov na vašej nástenke zobrazovala menej.

Facebook sprístupnil možnosť ako...
Facebook sprístupnil možnosť ako 'stíšiť' niektorých priateľov na jeden mesiac. Autor: Facebook

V týchto dňoch Facebook sprístupnil novú doplnkovú možnosť ako príspevky od niektorého z priateľov pozastaviť. V praxi to znamená, že počas najbližších 30 dní sa vám na sociálnej sieti žiadne príspevky od vášho priateľa nebudú zobrazovať. Následne sa všetko vráti do starých koľají. Pozastaviť príspevky na 30 dní je možné kliknutím na tri bodky v pravom hornom rohu príspevku vybraného priateľa. O tom, že ste priateľa “stíšili” sa však nedozvie. Všetko prebehne v tichosti. Po 30 dňoch Facebook užívateľa upozorní, že príspevky jeho priateľa sa mu začnú znova zobrazovať.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ

#sociálna sieť #facebook
Sleduj najnovšie články na našom Facebooku
Ponuky zo Zľavy.Pravda.sk