Operátori: 4ka ponúka neobmedzené dáta počas leta

Najmladší slovenský mobilný operátor oznámil spustenie letnej akcie, v rámci ktorej zákazníkom s paušálmi Sloboda ponúkne neobmedzené dáta tak vo vlastnej sieti ako aj v 3G sieti roamingového partnera Orange.

04.07.2018 12:35
mobilný operátor, internet, telefón, smartfón,... Foto:
Ilustračné foto.
debata

Najmladší mobilný operátor 4ka predstavil zaujímavú ponuku pre svojich súčasných aj nových zákazníkov. Tým, ktorí využívajú vyššie paušály, ponúkne počas leta neobmedzené dáta tak vo svojej 2G a 4G sieti ako aj v 3G sieti roamingového partnera, ktorým je Orange. Mimo letnej akcie 4ka ponúkala len jeden gigabajt dát v 3G sieti Orange.

Ponuka je dostupná pre zákazníkov, ktorí si medzi 2. júlom a 1. septembrom aktivujú paušál Sloboda 100, Sloboda 300 alebo Sloboda Nekonečno s dátovým balíkom Dáta v sieti 4ka, prípadne si aktivujú samostatný paušál Sloboda Dáta. “Neobmedzené dáta zákazník získa na celom Slovensku na 30 dní. Platí to aj pre zákazníkov s automatickou obnovou, ktorí Nekonečná dáta získajú pri najbližšej obnove,” uviedol produktový šéf 4ky, Marek Jánošík. Aj keď sú teda neobmedzené dáta limitované na 30 dní, zákazník si po opätovnej aktivácii balíčka môže obnoviť a využívať ich do 1. septembra. Zákazník pritom nemusí špeciálny letný balík nijak aktivovať, operátor mu ho aktivuje automaticky pri najbližšej aktivácii alebo obnove paušálu.

Operátor tiež predstavil ďalšiu letnú ponuku. Tým, ktorí si cez internet zakúpia SIM kartu s ktorýmkoľvek paušálom Sloboda, získajú dodatočný 4-eurový kredit. Tento benefit je možné kombinovať aj s neobmedzenými dátami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #operátori #4ka #neobmedzené dáta