Operátori: Orange spustil televíziu cez satelit a internet

Orange je ďalším operátorom, ktorý ponúka satelitnú a internetovú televíziu. Najlacnejší balík stojí 6, najdrahší 15 eur mesačne. Operátor ponúkne vlastné zariadenia, aj možnosť samoinštalácie či prechodu od konkurencie.

16.08.2018 19:00
Orange, Home TV, satelitná televízia Foto:
Orange spustil vlastnú satelitnu a internetovú televíziu.
debata

Orange rozširuje dostupnosť svojich televíznych služieb. Operátor oznámil spustenie satelitnej a internetovej televízie. Pri satelitnej televízii zákazníkov nelimituje a ponúka im možnosť využiť či už vlastné zariadenia a infraštruktúru, alebo si zariadenia prenajať. Inštalačný balíček obsahuje set-top box/CA- modul, parabolu a satelitný konvertor. Tí , ktorí už využívajú služby iného operátora sa môžu rozhodnúť preniesť si služby k Orangeu a využiť zariadenia, ktoré už vlastnia. “K dispozícii je aj kombinovaná možnosť – zákazník môže využiť kombináciu nových zariadení od Orangeu a svojej existujúcej infraštruktúry alebo použiť vlastné zariadenia a nechať si zriadiť novú infraštruktúru,” upresňuje špecifiká ponuky riaditeľ Orange, Pavol Lančarič.

Tri varianty inštalácie satelitnej televízie

Inštaláciu Orange TV cez satelit zabezpečí technik za poplatok 19,90 eura pri dvojročnej viazanosti a najnižšom programovom variante Home Basic TV. Pri vyšších variantoch a viazanosti je inštalácia bezplatná. Zákazník sa tiež môže rozhodnúť pre samoinštaláciu. V takom prípade mu operátor pošle len potrebné komponenty a manuál.

Orange ponúkna zákazníkom aj možnosť využiť... Foto: Orange
Orange TV, satelitná televízia Orange ponúkna zákazníkom aj možnosť využiť vlastné zariadenia. (na fotke parabola Orange)

Zákazník si môže vyberať z troch balíčkov, ktoré sa líšia ponukou televíznych staníc. V najnižšom balíku Home Basic TV za 6 eur mesačne má k dispozícii 16 staníc, v balíku Home Optimal TV za 10 eur 30 staníc a v balíku Home Premium TV za 15 eur mesačne 45 televíznych staníc.

Televíziu ponúka Orange aj cez internet

Ďalšou samostatnou službou, ktorú Orange predstavil, je Orange TV cez internet. Sledovať televíziu na televíznom prijímači môže zákazník s využitím prenajatého set-top boxu, prípadne si môže do tabletu a mobilu stiahnuť aplikáciu či sledovať televíziu cez internetový prehliadač Google Chrome. Ceny sú rovnaké ako pri satelitnej ponuke, s tým rozdielom, že v ponuke chýba najvyšší variant so 45 stanicami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Orange #internetová televízia #satelitná televízia #Orange Home TV