Slováci budú súťažiť v 12-hodinovom maratóne v programovaní a obchodovaní

Najlepších programátorov, obchodníkov a marketérov vyberie dubajská firma, ktorá im vyplatí výhru v kryptomene krytej zlatom v hodnote 10-tisíc eur.

15.10.2018 11:48
počítač, klávesnica, ruky Foto:
Kyberpriestor.
debata

V stredu 17. októbra sa v Bratislave uskutoční súťaž 01Hackathon, ktorej sa môžu zúčastniť ľudia zruční v programovaní, dizajne, marketingu, produktovom manažmente či obchodovaní na burze. Tých najlepších vyberie dubajská inovačná agentúra 01FintechHouse, ktorej vývojárske jadro tvorí 58-členný tím zo Slovenska. Súťažiaci budú počas 12 hodín pracovať na rôznych zadaniach z praxe, pri ktorých riešení im budú pomáhať skúsení odborníci. Jedinou podmienkou účasti je okrem pokročilých znalostí vo vybraných disciplínach aj znalosť angličtiny.

Organizátorom súťaže je tím 01People, ktorého súčasťou sú slovenskí technologickí, marketingoví a biznis inovátori. Rovnakému tímu sa podarilo na trh uviesť kryptomenu krytú zlatom s názvom OneGram, ktorá je postavená na ich vlastnej technológii. OneGram ekosystém spustila skupina inovátorov pre svojho klienta z Dubaja. Päť výhercov získa odmenu v kryptomene v hodnote 100 OGC (ekvivalent zhruba 10-tisíc eur) a možnosť vycestovať na pracovnú stáž do Dubaja. Každý súťažiaci, bez ohľadu na konečný výsledok, získa odmenu 1 OGC (ekvivalent 100 eur).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fintech #hackaton #01FintechHouse