Samsung opäť mení plány. Záujemcom o skladací mobil ponúka vrátenie peňazí

Skladací mobil nemusí Samsung zákazníkom stihnúť dodať do konca mája. Tým, ktorí stratili trpezlivosť, ponúka vrátenie peňazí.

10.05.2019 19:45
Samsung Galaxy Fold Foto:
Skladací mobil Samsung Galaxy Fold
debata

Mal to byť trhák, ktorý by Samsungu iné firmy len závideli. Prvý skladací mobil na trhu už nemal byť len výstavným exemplárom, ale komerčne dostupným smartfónom. Nestalo sa tak. Samsung kvôli problémom s displejom, na ktoré ho upozornili prví odborní recenzenti, posunul začiatok predeja Galaxy Fold na neurčito.

Pôvodne mal byť na vybraných trhoch dostupný už 26. apríla. Samsung však len pár dní pred ohláseným dátumom oznámil, že mobil začne predávať až po tom, čo vyrieši avizované problémy. Nový termín by malo vedenie firmy oznámiť už v najbližších dňoch. “Nebudeme priveľmi meškať,” uviedol riaditeľ firmy DJ Koh pre kórejský denník The Korea Herald.

Tým, ktorí si mobil už predobjednali, no stratili trpezlivosť, Samsung umožní zrušiť objednávku a vráti im peniaze v plnej výške. Ak sa rozhodnú čakať, do 31. mája musia potvrdiť svoj záujem, inak bude ich objednávka automaticky stornovaná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Samsung #smartfón #Galaxy Fold #skladací mobil