Používate iPhone? Nový Messenger od Facebooku spustíte dvakrát rýchlejšie

Šéf Facebooku Mark Zuckerberg oznámil, že mobilná verzia aplikácie Messenger v systéme iOS bude rýchlejšia, jednoduchšia a menšia. Oproti pôvodnej verzii bude mať len štvrtinovú veľkosť. Dostupná bude v priebehu marca.

04.03.2020 19:20
Facebook, Messenger, Foto:
Facebook Messenger
debata (1)

Ak vlastníte iPhone a máte na ňom nainštalovanú aplikáciu Messenger od Facebooku, nezabudnite si ju v nasledujúcich dňoch až týždňoch aktualizovať. Šéf Facebooku Mark Zuckerberg na svojom blogu oznámil, že akonáhle si nainštalujete novú verziu Messengeru, budete mať pocit, že je „omnoho rýchlejšia a s lepšou odozvou než iné aplikácie, ktoré v mobile používate.“ Nový Messenger bude nie len dvakrát rýchlejší a jednoduchší, ale bude mať aj výrazne menšiu veľkosť. V mobile zaberie len štvrtinu miesta pôvodnej aplikácie, čo je výsledkom kompletného prepísania zdrojového kódu.

V rámci nového dizajnu aplikácie bude niekoľko funkcií dočasne nedostupný. Ktoré to majú byť ale Zuckerberg neuviedol. Podľa serveru TechCrunch by takouto funkciou mohol byť prieskumník (z angl. Disovery tab). Odstránené funkcie sa však do Messengeru skôr či neskôr vrátia.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #facebook #sociálna sieť #mobilná aplikácia #Messenger