Problémy so službami Googlu sú vyriešené

Výpadok zasiahol Európu, Spojené štáty, krajiny v Ázii i Austráliu.

20.08.2020 14:12
Google Foto: ,
Ilustračné foto.
debata (3)

Služby spoločnosti Google, ktoré na niekoľko hodín mali po celom svete problémy, by už mali fungovať. Google o tom informoval na svojej webstránke o chode služieb v rámci G Suite.

S problémami sa potýkali napríklad Google Drive, Google Meet či Gmail. Niektorí používatelia mali podľa portálu TechCrunch problém nahrať do cloudu Google Drive nové súbory. Ďalší hlásili, že sa nemôžu prihlásiť do svojich účtov na Gmaili, že sa im neukazujú v aplikácii nové e-maily, a niektorí mali problém k správe pridať prílohu. „Problém so službou Gmail by mal byť vyriešený. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti a ďakujeme vám za trpezlivosť a trvalú podporu,“ vyjadrila sa popoludní riaditeľka komunikácie českej pobočky Googlu Alžbeta Houzarová.

Správy o výpadku sa začali objavovať pred šiestou hodinou ráno. Problémy mali používatelia v Európe, Spojených štátoch, krajinách Ázie i v Austrálii.

Informácie pochádzajú od Daše Paulíčkovej zo spoločnosti Grayling Slovakia a z webstránok techcrunch.com a www.google.com.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Google #internet #Gmail #výpadok