Notebook s inteligentnou kamerou

Ide o prvý notebook HP vyrobený z recyklovaného hliníka spracovaného technológiou CNC.

17.11.2021 06:00
spectre Foto:
HP Spectre X360 je špičkovo vybavený pracovný stroj, ktorého cena začína mierne pod hranicou dvetisíc eur.
debata

HP Spectre X360 je prvý 16-palcový notebook na svete s integrovanou inteligentnou kamerou s rozlíšením 5 Mpx. Tá sa aktivuje hardvérovým tlačidlom alebo klávesovú skratkou a vo všetkých aplikáciách, ktoré ju používajú jasne vidíte, či je práve aktívna, alebo nie.

Má aj režim Beauty, slúžiaci na vylepšenie tváre pri videohovoroch, funkciu Auto Frame, vďaka ktorej si možno počas videohovoru urobiť prestávku a poodísť a automaticky sa prispôsobuje meniacim sa svetelným podmienkam. Počítač sa automaticky uzamkne, ak sa od neho vzdialite a obraz na obrazovke sa rozostrí, ak ho niekto sleduje cez vaše rameno bez toho, aby ste s tým súhlasili.

Lenovo, ThinkPad X1 Fold Čítajte viac Test: Vyskúšali sme notebook budúcnosti s ohybným displejom

Displej má pomer strán 16:10, je dostupný aj vo verzii OLED a s rozlíšením až UHD. Využíva štyri reproduktory poskytujúce vyššiu hlasitosť a dokáže odfiltrovať nežiaduci hluk na pozadí. Je postavený na Intel Evo platforme, má procesor i7 11. generácie, grafiku NVIDIA GeForce RTX 3050 a batériu s výdržou až 17 hodín. Ide o prvý notebook HP vyrobený z recyklovaného hliníka spracovaného technológiou CNC. Na Slovensku sa dostane do predaja na budúci mesiac, jeho cena bude začínať tesne pod hranicou 1 900 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HP #laptop #notebook Spectre #HP Spectre X360