Netflix už nie je len o filmoch. V cene predplatného ponúka aj hry

Majitelia iPhonov a smatfónov s Androidom, ktorí majú zároveň predplatenú službu Netflix, sa už môžu zahrať aj niektorú z piatich dostupných hier.

04.11.2021 07:00
Netflix, Foto:
Netflix v rámci predplatného ponúka už aj päť herných titulov pre mobily s Androidom a iOS.
debata

Streamovacia služba Netflix od utorka 3. novembra rozširuje svoju ponuku dostupných titulov. Tentokrát však nie filmových, ale herných. Pre používateľov smartfónov s operačným systémom Android (a neskôr aj iOS) ponúka päť hier, ktoré sú súčasťou mesačného predplatného. V hrách sa navyše nemá objaviť žiadna reklama a takisto si do nich nebudú musieť užívatelia dokupovať rôzne doplnky. “Aj keď sme ešte len na začiatku dlhej cesty, sme veľmi radi, že môžeme ponúknuť hernú platformu, ktorá sa od iných platforiem odlišuje – má exkluzívne herné tituly, žiadne reklamy a dodatočné platby, navyše všetko ako súčasť predplatného služby Netflix,” uvádza firma.

Dostupných je týchto 5 herných titulov:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Card Blast
  • Shooting Hoops
  • Teeter Up

Ako Netflix upresňuje, v blízkej budúcnosti počíta s ďalšími hernými titulmi, ktorými chce uspokojiť všetkých hráčov. Esom v talóne je pre firmu Mike Verdu, ktorý v minulosti pracoval v oblasti rozšírenej a virtuálnej reality pre herné štúdio Electronic Games a Facebook. Napriek tomu, že Netflix avizuje dostupnosť pre obe platformy, s iOS od Apple počíta až v najbližších týždňoch až mesiacoch. Zatiaľ budú hry dostupné exkluzívne len pre Android.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #iPhone #android #netflix