HP Presence Meeting Space umožňuje online porady v hi-tech štýle

Riešenie HP Presence Meeting Space je kompatibilné s platformami Zoom a Microsoft Teams.

04.12.2021 06:00
HP Foto:
HP má hi-tech zostavu pre profesionálne online porady.
debata

Nové riešenie HP Presence Meeting Space umožňuje, aby sa virtuálne stretnutia a porady viac podobali tým osobným vďaka využitiu zvuku s podporou umelej inteligencie, filmového obrazu a inovatívneho ovládania.

Dodávaný hardvér umožňuje porady okamžite začať (na platformách Zoom a Microsoft Teams), keďže po vstupe do rokovacej miestnosti aktivuje jej inteligentné ovládanie a kameru. Využíva pritom aj režim obrazu v obraze, zaostrujúci na zúčastnených, vďaka čomu majú všetci pocit, že sedia priamo pri stole. Technológia HP Auto Frame zaberá prítomných v zasadacej miestnosti automaticky spôsobom a uhlom, ktorý poskytuje tým vzdialene pripojeným autentickejší konferenčný zážitok.

spectre Čítajte viac Notebook s inteligentnou kamerou

Systém HP Speaker Tracking umožňuje, aby sa rečníci pohybovali po miestnosti a stále zostávali v zábere. Využíva tri režimy sledovania – pomalý, filmový a rýchly – ktoré sa prispôsobia rôznym štýlom vystupovania.

Keď sú účastníci prítomní v miestnosti trochu hluční, systém HP Auto Volume upraví hlasitosť pre vzdialene pripojených rečníkov, aby neboli prehlušení a mohli aj naďalej diskutovať. Navyše funkcia HP Clear Voice automaticky upravuje hlas rečníka v rúšku tak, aby ho bolo počuť čisto a zreteľne. Riešenie HP Presence príde do predaja v budúcom roku, cena bude závisieť od zvolenej konfigurácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zoom #Microsoft Teams #HP Presence Meeting Space #online porady