Prívesok, ktorý mal chrániť pred 5G žiarením je sám rádioaktívny

Holandskí experti na jadrovú energetiku zistili, že prívesok, ktorý má údajne chrániť pred 5G žiarením je nielen podvod, ale je aj rádioaktívny.

20.12.2021 08:00
quantum pendant, 5G prívesok Foto:
Prívesok Quantum Pendant má chrániť pred 5G žiarením. Sám je však rádioaktívny.
debata

Dnes už existujú prívesky a amulety na kadečo. Kým jedny chránia pred duchmi a negatívnymi energiami, iné majú za cieľ ochrániť nositeľa pred negatívnym žiarením rôzneho druhu. Obzvlášť v posledných rokoch sú veľmi populárne prívesky chrániace pred “nebezpečným” 5G žiarením. Pri popise ich fungovania je jediným obmedzením fantázia. V niektorých prípadoch však prívesky nie sú len neúčinné, ale aj zdraviu škodlivé. Že tomu tak je presviedča aj holandský úrad pre jadrovú bezpečnosť, ktorý si posvietil na produkty značky Energy Armor.

Firma Energy Armor ponúka náramok, prívesok v podobe amuletu a masku na spanie. Všetky tri produkty majú chrániť pred 5G žiarením. Ako holandské úrady uviedli, všetky tri testované produkty boli rádioaktívne. Pri dlhodobom používaní a nosení môžu byť aj potenciálne nebezpečné. Energy Armor takisto predáva náramok pre deti, ktorý podľa meraní tiež vyžaroval radiáciu. “Firma, ktorá v Holandsku produkty ponúka, musí okamžite ukončiť ich predaj a o najnovších zisteniach informovať svojich zákazníkov,” uviedli holandské úrady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Energy Armor #5G siete #5G signál