Pop Keys a Pop Mouse: "uletené" farebné kombo

Retro klávesnica Pop Keys má klávesy ako písací stroj, myš s ňou môže byť farebne zladená.

05.02.2022 08:00
POP Combo Daybreak LIFE Foto:
Logitech Studio Pop Keys a Pop Mouse
debata

Klávesnica Pop Keys sa dodáva s ôsmymi vymeniteľnými klávesmi so symbolmi emoji – štyri z nich sú predinštalované na samotnej klávesnici. Klávesy pre emoji je možné jednoducho nakonfigurovať pre vkladanie obľúbených symbolov alebo na inú praktickú funkciu pomocou softvéru Logitech Options, ktorý je k dispozícii pre platformy Windows i Mac. Myš POP Mouse je vybavená špeciálnym horným tlačidlom, ktoré otvára ponuku emoji a je možné ho tiež jednoducho nastaviť aj pre pohodlné ovládanie iných funkcií.

Retro klávesnica POP Keys ponúka mechanické klávesy v štýle klasického písacieho stroja doplnenú setom 12 funkčných kláves, ovládajúcich napríklad zhotovovanie snímok obrazovky, vypnutie mikrofónu alebo prehrávanie médií.

Logitech Studio Pop Keys a Pop Mouse
Logitech Studio Pop Keys a Pop Mouse
+2Logitech Studio Pop Keys a Pop Mouse

Kompaktná myš POP Mouse má rolovacie koliesko Smartwheel, ktoré sa automaticky prepína z režimu vysokej presnosti do režimu rýchleho rolovania. Po inštalácii aplikácie Logitech Options môžete myš používať so softvérovou funkciou Logitech Flow, ktorá umožňuje ľahké kopírovanie a vkladanie textu, súborov a obrázkov priamo myšou medzi rôznymi počítačmi.

Myš aj klávesnica sa dokážu pripojiť až k trom zariadeniam naraz pomocou bluetooth alebo bezdrôtového prijímača Logi Bolt. Sú tiež mechanicky odolné a majú dlhú výdrž batérie.

Obe zariadenia práve prichádzajú na náš trh, klávesnica bude stáť necelých 100 eur, myš by mala stáť menej ako 40 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Logitech #myš #Pop Keys #Pop mouse #retro klávesnica