WhatsApp má zvláštnu novú funkciu. Umožní posielať správy sebe samému

WhatsApp používateľom umožní posielať správy samým sebe. Ak sa nad tým zamyslíte, nie je to až tak uletený nápad. Nová funkcia môže slúžiť ako pripomienkovač alebo zápisník.

01.12.2022 06:00
WhatsApp, sociálna sieť, Foto:
WhatsApp umožní posielať správy samému sebe.
debata

Ako sa zapisujete nové nápady a myšlienky? Nosíte neustále so sebou poznámkový blok, lepiace papieriky, záložky alebo si čokoľvek čo vám príde na um zapisujete do mobilu? Aj keď smartfóny ponúkajú aplikácie na robenie poznámok, nie každý ich využíva. Namiesto toho si ľudia posielajú správy samým sebe alebo obťažujú priateľov nič nehovoriacimi esemeskami, ktorých obsah má slúžiť len im. Služba WhatsApp v týchto dňoch predstavila novú užitočnú funkciu, ktorá používateľom umožní posielať správy samým sebe. Takéto správy majú poslúžiť ako jednoduché pripomienky, nákupné zoznamy, poznámky či odkazy.

WhatsApp však neobjavil Ameriku. Podobnú funkciu ponúkajú aj platformy Signal či Slack. Ak chcete novinku na WhatsAppe vyskúšať, stačí, ak vytvoríte nový čet a do políčka adresáta dáte svoje číslo. Následne sa tento čet zobrazí na prvom mieste medzi ostatnými konverzáciami s označením “Message yourself” (angl. pošlite správu sami sebe).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Whatsapp #signál #Slack