Logitech predstavil futuristickú myš pre hráčov s vysokou výdržou

Švajčiarsky výrobca počítačových periférií rozšíril rad hráčskych produktov o novú bezdrôtovú myš G602 s futuristickým dizajnom. Prilákať má najmä výdržou batérie a technológiou snímacieho senzoru DeltaZero.

28.08.2013 20:00
Logitech Wireless Gaming Mouse G602 Foto:
Herná myš Logitech Wireless Gaming Mouse G602.
debata

Všestranne zameraných Logitech čas od času predstaví perifériu pre špecifickú skupinu používateľov. Tentokrát sa na rad dostala bezdrôtová herná myš G602 Wireless Gaming Mouse, ktorá podľa výrobcu „mení zákonitosti bezdrôtového hrania.“ Logitech tak naráža na výdrž batérie, ktorá obzvlášť herným myšiam dokáže zlomiť väz. V prípade G602 je však aktívnemu hráčovi k dispozícii 250 hodín nepretržitého hrania.

Výrobcovi sa podarilo optimalizovať výdrž vďaka viacerým herným režimom a technológii snímacieho senzoru DeltaZero, ktorá okrem vyššej citlivosti zaisťuje aj škálovateľný výkon snímača. Senzor má rozlíšenie od 250 do 2500 dpi, je podsvietený pomocou LED diódy. Myš podporuje maximálne zrýchlenie do 20 G s rýchlosťou snímania 2 metre za sekundu (80 ips). Výrobca v popise uvádza aj detailné parametre ako je dynamický koeficient trenia (0,09) a statický koeficient trenia (0,14).

Logitech predstavil novú hernú myš Wireless... Foto: Logitech
Logitech Wireless Gaming Mouse G602 Logitech predstavil novú hernú myš Wireless Gaming Mouse G602.

Doplnkové tlačidlá so zvýšenou odolnosťou
Súčasťou novej hernej myši s futuristickým dizajnom je až 11 programova­teľných tlačidiel, pri ktorých sa výrobca odvoláva na zvýšenú odolnosť a životnosť až 20 miliónov kliknutí. Tlačidlám po ľavej strane sekunduje indikátor stavu batérie. Pomocou prídavných tlačidiel je tiež možné meniť režim prevádzky z režimu Performance na Endurance, podľa druhu a pohybovej náročnosti hranej hry. V režime Endurance by batérie mali dokázať napájať elektroniku až po dobu 1440 hodín.

Hráčom má pomôcť aj nová podložka
Spolu s myšou Logitech predstavil aj hernú podložku G440 Hard Gaming Mouse Pad, ktorá má zlepšiť konzistentnosť sklzu. Vyznačovať sa má údajne polypropylénovým povrchom s jemnou textúrou a extrémne nízkym trením, ktorý je spevnený odolným polymérovým jadrom. Má tiež 3 milimetre hrubú gumovú základňu, ktorá má podložku stabilizovať na stole.

Logitech plánuje oba produkty nasadiť do predaja v septembri s cenovkou 80 (myš G602) a 30 eur (podložka G440).

debata chyba
Viac na túto tému: #Logitech #hráčska myš #počítačové periférie