Google pokryl panorámami svetové letiská a vlakové stanice

Google pokryl panorámami Street View ďalšie netradičné miesta. Po návšteve benátskych kanálov je možné nahliadnuť aj do rušných letiskových hál a vlakových staníc. Nové lokality majú uľahčiť život cestovateľom, ktorí plánujú navštíviť doposiaľ neznáme miesta.

26.11.2013 19:20
google steet view Foto:
V službe Street View opäť pribudli nové lokality.
debata

Steet View už dlhšiu dobu nie je len oporným bodom pri virtuálnych návštevách exotických miest a odľahlých končín sveta, ale aj navigačnou pomôckou pre cestovateľov. Street View má zmierniť rozčarovanie z orientácie v neznámom prostredí. Google na svojom blogu oznámil, že do svojich máp zakreslil panorámy z medzinárodných letísk a vlakových staníc. Nie je tomu pritom tak dávno, čo užívateľov služby Street View sprevádzal desiatkami kanálov v Benátkach, či pri výhľade z najvyšších poschodí mrakodrapu Burj Khalifa v Dubaji.

V panorámach Street View pribudlo niekoľko... Foto: Google
London Kings Cross, Google Street View V panorámach Street View pribudlo niekoľko nových lokalít (na obrázku stanica Kings Cross v Londýne)

Medzi nové lokality v Steet View pribudlo 16 medzinárodných letísk, viac ako 50 vlakových staníc a staníc metra ako aj lanovka v Hong Kongu. Google užívateľov nabáda, aby navštívili odletové haly v Madride, našli východ z letiska v Tokyiu či si vyzdvihli auto z požičovne na holandskom letisku Eindhoven. Zaujímavosťou je takisto pohľad na palubu lietadla Airbusu A380 spoločnosti Emirates, odstavenom na letisku v Dubaji. Google na interaktívnej mape ponúka zoznam nových lokalít.

Služba Street View ponúka aj náhľad na palubu... Foto: Google
Street View, Dubaj, Air A380 Služba Street View ponúka aj náhľad na palubu lietadla Airbus A380 spoločnosti Emirates.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Google #street view