LG by mohlo predstaviť mobil s výsuvným displejom

Nový prémiový smartfón kórejského LG by mohol mať namiesto prídavnej klávesnice výsuvný displej, ktorý by zobrazoval doplnkové funkcie k aplikáciám.

29.05.2017 16:45
LG, V30 Foto:
Takto by mohol vyzerať nový telefón s výsuvným displejom od LG.
debata

Možno si spomínate na mobilné telefóny spred 15 rokov. Nechýbala im nadčasovosť a výrobcovia sa nebáli experimentovať. Výsledkom toho boli mobily najrôznejších (často až bláznivých) tvarov, ktoré neboli vždy na osoh. Dodnes sú takéto mobily zberateľskými kúskami v hodnote niekoľkých stoviek či až tisícok eur.

Ak v súčasnosti výrobcom mobilov niečo chýba, je to najmä väčšia kreativita a odvaha. Len máloktorý z nich si trúfne predstaviť mobil, ktorý by sa zásadne líšil od konkurencie. Po dlhej dobe by mohlo prelomiť ľady kórejské LG. V zákulisí sa šepká o telefóne s výsuvným displejom. Displej by v takomto prípade nahrádzal doplnkovú klávesnicu, pričom by mohol zobrazovať nie len písmená ale aj ďalšie funkčné klávesy, ktoré by sa menili podľa spustenej aplikácie.

O novom telefóne s označením V30 informoval Evan Blass, ktorý v minulosti už viackrát publikoval utajované informácie výrobcov. Vo svojich príspevkoch na Twitteri ukázal ako by takýto mobil mohol vyzerať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobil #smartfón #LG #V30