Samsung opäť ukazuje, že má zmysel pre humor. Vystrelil si z nového iPhonu X

Samsung zverejnil reklamu, v ktorej si originálne uťahuje hneď z viacerých iPhonov naraz. Pozri te si, ako si výrobcovia mobilov v minulosti robili srandu jeden z druhého. Viacerým z nich sa to už vypomstilo.

07.11.2017 15:00
Samsung, Galaxy, Apple, iPhone Foto:
Samsung si vo videu uťahuje hneď z viacerých iPhonov naraz.
debata (4)

Pakt o neútočení medzi spoločnosťami Samsung a Apple netrval dlho. Prímeriu je koniec a Samsung si po dlhšej prestávke opäť uťahuje (nielen) z najnovšieho iPhonu. Vo videu, v ktorom sa objavilo hneď niekoľko generácií iPhonu, sú terčom posmeškov niektoré z jeho typických vlastnosti. Samsung napríklad ukazuje, že zatiaľ čo v smartfónoch Galaxy bolo možné použiť pamäťovú kartu, iPhone mal vždy len vlastnú vstavanú pamäť bez možnosti jej rozšírenia. Samsung pokračuje ďalej. Zapisovanie kontaktov na iPhone vraj bolo vždy zdĺhavé a mobil je vodeodolný len posledných niekoľko generácií, nehovoriac o dlho chýbajúcom bezdrôtovom nabíjaní.

Samsung bol v minulosti tiež obeťou vtipných videí. Často ich nevytvárali len jeho konkurenti, ale aj užívatelia. Vybuchujúci Galaxy Note 7 sa objavil v mnohých videách a dokonca aj v hrách, z ktorých najznámejšia bola GTA 5. V upravenej verzii hry mobil poslúžil ako granát.

Na internete koluje viacero videí, v ktorých si robil Samsung, Microsoft, HTC a ďalší srandu zo svojich konkurentov. Pozrite si niektoré z nich.

Samsung si robil srandu z Applu už v čase predstavenia smartfónu Galaxy S4.
Drobnú narážku na používateľov iPhonov si neodpustila ani spoločnosť HTC.
Microsoft sa svojho času zabával na účet Applu aj Samsungu. Dnes je už tomu inak.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Apple #iPhone #mobil smartfón