Reproduktor HomePod s asistentkou Siri tohtoročné Vianoce nestihne

Majú ho takmer všetci, len Apple s jeho uvedením niekoľko mesiacov mešká. Firma aktuálne oznámila, že uvedenie inteligentného reproduktora bude meškať. Nestihla ho vraj odladiť k dokonalosti.

19.11.2017 10:00
HomePod, Apple Foto:
Reproduktor HomePod bude Apple predávať za 349 dolárov. Ale až na budúci rok.
debata (1)

Apple pri predstavovaní nových produktov presadzuje odlišnú stratégiu než jeho rivali. Posledných niekoľko rokov už firma nechce byť stoj čo stoj prvá. Viackrát ukázala, že svoje produkty radšej odladí tak, aby fungovali bezchybne. Aj za cenu, že ju predbehnú všetci významní konkurenti. A tak iPhone dostal veľký OLED displej až tento rok, bezdrôtové slúchadlá firma začala predávať len v minulom roku a na finálnu verziu inteligentného reproduktora sa stále čaká. Z Vianoc tak bude ťažiť Amazon, Google a niekoľko veľkých čínskych producentov.

Apple reproduktor HomePod predstavil na júnovej konferencii. Svojich fanúšikov sa firma rozhodla podržať ešte niekoľko mesiacov v napätí a HomePod pôvodne plánovala predávať v decembri tohto roka. Vo svojom najnovšom vyjadrení však priznala, že zákazníkom v Spojených štátoch, Veľkej Británii a Austrálii ho ponúkne až začiatkom budúceho roka. “Reproduktor ešte potrebuje viac času, kým bude pripravený pre našich zákazníkov,” píše Apple.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Apple #Siri #inteligentný reproduktor #HomePod