Slabá výdrž mobilu? Energizer predstavil mobil s gigantickou batériou

Je hrubý ako tri smartfóny a používať ho možno bez problémov aj celý pracovný týždeň. Energizer predstavil netradičný mobil.

02.03.2019 10:00
Energizer, smartfón Foto:
Smartfón od firmy Energizer má obrovskú batériu.
debata (10)

Smartfón nemusí byť za každých okolností len tenký. Energizer jeden taký na kongrese MWC ukázal. Je hrubý a ťažký ako tri telefóny a na prvý pohľad vám možno pripomenie éru telefónov, ktoré ste namiesto vrecka nohavíc museli nosiť v taške. Tam pravdepodobne bude mať aj Energizer Power Max P18K Pop svoje miesto.

Mobil nemá za cieľ ohúriť parametrami. Ak by ste ho však hodnotili len podľa nich, zaradili by ste ho niekam do strednej triedy. P18K má 6,2-palcový displej, osemjadrový procesor Mediatek Helio P70, šesť gigabajtov operačnej pamäte a 128 GB úložisko s podporou microSD kariet. Na zadnej strane sa nachádza trojica kamier s 12, 5 a 2 Megapixelmi, vpred dvojmegapixelová dual selfie kamera.

A teraz to najlepšie. Mobil napája batéria s kapacitou 18-tisíc miliampérov. Áno, čítate správne, 18-tisíc. Takúto kapacitu pravdepodobne nemá ani powebanka, ktorú so sebou nosíte v taške. S takto veľkou batériou je možné mobil používať päť dní a v pohotovostnom režime až 50 dní. S rýchlonabíjačkou ho je možné naplno nabiť za osem hodín.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #smartfón #MWC 2019 #Energizer