Fitbit predstavil štyri nové inteligentné náramky. Sú výrazne lacnejšie

Štvorica nových náramkov Fitbit je dostupnejšia. Najvyššiemu modelu Versa Light však chýbajú niektoré obľúbené funkcie a vlastnosti.

07.03.2019 18:00
Fitbit Versa, Versa Light, Foto:
Športový náramok Fitbit Versa Light Edition.
debata

Náramky Fitbit nepatria medzi najlacnejšie, no firma napriek tomu našla recept ako v rastúcej konkurencii obstáť. V týchto dňoch predstavila štyri nové náramky, ktoré sú zaujímavé, ak nie ničím iným, tak aspoň cenou. Najzaujímavejším z nich je náramok Fitbit Versa Lite Edition. Lite preto, lebo mu chýbajú niektoré z funkcií štandardnej verzie. Dostupné nie je napríklad Wi-Fi, NFC, prehrávanie hudby, počítanie vyšliapaných poschodí či monitor plávania. Naopak zachované zostali funkcie ako neustále meranie srdcového tepu, monitor spánku, 15 športových režimov, pripojenie k GPS telefónu ako aj senzor okysličenia krvi. Náramok bude v predaji za necelých 160 eur, teda zhruba o 50 eur menej než jeho verzia bez prípony Light.

Športové náramky Fitbit. Zľava Fibit Versa... Foto: Fitbit
Fibit, Versa, Ace Športové náramky Fitbit. Zľava Fibit Versa Light Edition, Inspire (HR), Ace 2

Druhým náramkom v ponuke je Fitbit Inspire HR, ktorý takisto ponúka automatické zaznamenávanie aktivity, monitoring spánku, športové režimy alebo dychové cvičenia. Predávať sa bude za 99,95 eur. Na rozdiel od modelu Fitbit Inspire za 70 eur meria aj tep. Inak sú náramky úplne totožné. Štvrtou novinkou je náramok Fitbit Ace 2 určený pre deti od 6 rokov. Náramok je po novom vodotesný a dotykový displej je uložený v odolnom puzdre. V predaji bude za 70 eur v troch farebných prevedeniach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #inteligentný náramok #Fitbit #Versa Light