Sonos už ponúka aj prenájom reproduktorov za mesačný poplatok

Zaplatiť štyristo eur za reproduktory alebo si ich radšej zapožičať za nižší mesačný poplatok? Sonos dá svojim zákazníkom na výber.

08.10.2019 13:00
Sonos, reproduktor Foto:
Sonos ponúka prenájom reproduktorov.
debata

Investícia do kvalitnej reprosústavy sa počíta na stovky, ak nie tisíce eur. Nákup reproduktorov Sonos do domácnosti spadá do tejto kategórie. Aj preto mnohí s ich nákupom váhajú a ak sa k nemu už odhodlajú, zväčša pristupujú ku kompromisom. Sonos zatiaľ s výnimkou spolupráce s Ikeou nemá veľmi v úmysle stať sa ľudovou značkou. Udržať si cveng prémiového výrobcu a naďalej expandovať by firme mohlo pomôcť nové predplatné s názvom Sonos Flex. Za 15 eur mesačne Sonos zákazníkom ponúkne prenájom dvoch reproduktorov Sonos One. Zohľadňujúc ich predajnú cenu má predplatné naozaj zmysel. Pri 15-eurovej mesačnej splátke by záujemca reproduktory „splatil“ za dva a pol roka.

Služba Sonos Flex je zatiaľ dostupná len v Holandsku. Záujemcom Sonos ponúka na výber tri produktové balíky. Základný 15-eurový a ďalšie dva za 25 a 50 eur. Stredný balík zahŕňa dva reproduktory Sonos One a reproduktor Sonos Beam v hodnote 907 eur. Tretí, najvyšší balík za 50 eur okrem dvoch reproduktorov a Playbaru obsahuje aj Subwoofer, spolu v celkovej hodnote 2026 eur. Zaujímavá je tiež automatická a bezplatná výmena reproduktorov za novšie akonáhle Sonos inovuje portfólio. Za jednorazový poplatok 50 eur obyvatelia Amsterdamu môžu získať aj profesionálnu inštaláciu reproduktorov v domácnosti.

Len prednedávnom začal Sonos spolupracovať so švédskym nábytkárskom kolosom Ikea, ktorému poskytol technológie na výrobu domácich reproduktorov radu Symfonisk. Tie Ikea predáva za cenu začínajúcu na 99 dolároch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ikea #Reproduktory #Sonos #Symfonisk