Technics EAH-AZ60: malé slúchadlá s 'veľkým' zvukom

O slúchadlách EAH-AZ60 Technics tvrdí, že majú nielen špičkový zvuk, ale aj vysoko nadštandardnú úroveň potlačenia okolitého hluku.

07.12.2021 06:00
Technics Foto:
Slúchadlá EAH-AZ60 a v uchu presne sedia aj vďaka tomu, že ponúkajú až 7 veľkostí silikónových "štupľov".
debata (2)

Spoločnosť Technics audiofilom asi bližšie predstavovať netreba. Teraz prichádza s novými „štupľovými“ (intraaurálnymi) slúchadlami, o ktorých tvrdí, že majú nielen špičkový zvuk, ale aj vysoko nadštandardnú úroveň potlačenia okolitého hluku.

Ich modelové označenie je EAH-AZ60 a v uchu presne sedia aj vďaka tomu, že ponúkajú až 7 veľkostí silikónových „štupľov“. Hmotnosť každého slúchadla je pritom len 7 gramov. Zároveň majú vodotesnosť IPX4 (sú odolné proti vode striekajúcej všetkými smermi).

Využívajú inovatívny dizajn akustickej komory, harmonizéra a 8-milimetrových budiacich jednotiek a podporujú vysokokvalitný bezdrôtový zvuk LDA. Hovory sú čisté vďaka 8 samostatným mikrofónom a pokročilej redukcii hluku vetra, pričom technológia JustMyVoice izoluje a zosilňuje slová a zároveň minimalizuje okolitý hluk.

Slúchadlá v sebe kombinujú dvojité hybridné potlačenie hluku s analógovým a digitálnym spracovaním. Úroveň potlačenia okolitého hluku sa dá regulovať. Vydržia až 7 hodín na jedno nabitie so zapnutou funkciou ANC, opakovane ich možno minimálne dvakrát úplne dobiť z nabíjacieho puzdra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #slúchadlá #Technics #štuplové slúchadlá #EAH-AZ60 #intraaurálne slúchadlá