Špičkový laserový projektor s rozlíšením 4K

Možno ho presne nastaviť aj bez počítača a umožňuje až 20 000 hodín bezúdržbovej prevádzky.

29.04.2022 06:00
panasonic Foto:
Nový 1-čipový DLP projektor PT-FRQ60.
debata

Spoločnosť Panasonic uviedla do predaja nový 1-čipový DLP projektor PT-FRQ60 so svetelným tokom 6 000 lúmenov, ktorý je navrhnutý tak, aby poskytoval mimoriadne jasné detaily aj farby a plynulý pohyb obrazu.

Plynulé 240 Hz spracovanie obrazu zvyšuje pocit realistickosti a funkcia Rich Colour Enhancer poskytuje presné a verné farby. Rýchle scény sú absolútne ostré vďaka snímkovej frekvencii až 240 Hz/1080 p s latenciou pod 8 m/s. Pre pohodlnú integráciu do infraštruktúry 4K je vybavený dvoma vstupmi HDMI kompatibilnými s príkazmi CEC, ktoré umožňujú zapnutie/vypnutie projektora zo zdrojového zariadenia, vstupom digital link, ktorý podporuje prenos obrazu a riadiacich signálov na veľké vzdialenosti po jednom kábli.

Flexibilný dvojnásobný optický zoom, posun objektívu a geometrické nastavenie s funkciou Free Grid umožňujú nastaviť polohu obrazu a odstrániť skreslenie bez použitia počítača. Vďaka pokročilému systému chladenia ho možno využívať až 20 000 hodín bez servisnej údržby. Cena pre slovenský trh ešte nie je stanovená.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Panasonic #laserový projektor #4K projektor