Kamery, ktoré vydržia takmer všetko a majú dobrý obraz aj v noci

Spoločnosť Axis predstavila najnovšie malé kamery v tzv. bullet dizajne, určené do exteriéru aj interiérov.

22.04.2022 08:00
axis Foto:
Odolná kamera Axis M2036-LE.
debata

Spoločnosť Axis predstavila najnovšie malé kamery v tzv. bullet dizajne s modelovým označením M2035-LE a AXIS M2036-LE. Napriek malým rozmerom ide o extrémne odolné a technologicky vyspelé kamery.

Možno ich inštalovať v teplom i chladnom prostredí, v interiéri aj exteriéri, majú integrovanú slnečnú clonu na ochranu pred dažďom a slnkom, vstavaný infračervený (IR) prísvit pre účinný videodohľad aj v úplnej tme a ponúkajú pokročilú videoanalytiku.

Vďaka využitiu jednotky hlbokého učenia (deep learning) využívajúcej umelú inteligenciu s detekciou objektov pomocou aplikácie Axis Object Analytics je možné priamo v kamere používať pokročilú a veľmi efektívnu analytiku, ktorá okrem iného pomáha aj eliminovať množstvo falošných poplachov.

Kamera M2035-LE má 2 MPx senzor, ktorý poskytuje obraz v HDTV rozlíšení 1080p. Dodáva sa s dvomi typmi objektívov, ktoré majú rôznu šírku záberu. Kamera má odolné kovové telo s certifikátom IK08 (ochrana proti nárazom) a je odolá aj proti vode a nepriaznivému počasiu. Rovnako odolná je aj kamera M2036-LE so 4 MPx senzorom a rozlíšením Quad HD 1440p.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Axis #vonkajšie kamery #vnútorné kamery