Nové športové hodinky Huawei Watch GT 3 Pro už zmerajú aj EKG a teplotu

Tentokrát už oficiálne predstavil Huawei nové hodinky Watch GT 3 Pro, ktoré oproti základnému modelu ponúkajú niekoľko vylepšení. Nechýba im AMOLED displej, zrýchlené nabíjanie či stovka športových režimov.

27.05.2022 08:00
Huawei, Watch GT 3 Pro, hodinky Foto:
Športové hodinky Huawei Watch GT 3 Pro.
debata (1)

Huawei predstavil novú vlajkovú loď medzi hodinkami, model Watch GT 3 Pro, ktoré v týchto dňoch vstupujú aj na slovenský trh. Tak, ako býva zvykom sú hodinky vyrobené z prémiovejších materiálov ako je odolný titán a keramika. Ich dominantou je veľký 1,43-palcový (v dámskej verzii 1,32-palcový) AMOLED displej s rozlíšením 466 × 466 bodov chránený odolným zafírovým sklíčkom. V porovnaní s predošlými modelmi má vyšší jas.

Hodinky s prívlastkami Pro sú známe použitím prémiovejších materiálov. V prípade tretej generácie GT to znamená titánovú (väčší model) a keramickú verziu (menší model). Hodinky s bielym keramickým prevedením sú určené skôr pre ženské ruky, čomu zodpovedá aj ich biela farba. Okrem menšieho displeja majú aj menšiu výdrž na jedno nabitie. Na rozdiel od väčšej verzie so 14-dňovou výdržou ich je potrebné nabiť raz za 7 dní. Podľa výrobcu sú obe verzie hodiniek užšie a nosia sa oveľa príjemnejšie než predošlá verzia GT 2 Pro. Model z titánu má takisto otočnú korunku, s ktorou je možné približovať a odďaľovať menu.

Tak ako býva zvykom, hodinkám nechýba enormné množstvo športových režimov. Na výber ich je viac ako stovka. Nositeľovi pomôžu tiež monitorovať zdravie a životné funkcie vrátane EKG či telesnej teploty, ktorú hodinky merajú cez kožu. Hodinky sú vodeodolné (IP68), majú Bluetooth, NFC, zabudovaný reproduktor a podporu bezdrôtového nabíjania.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hodinky #Huawei #športové hodinky #Watch GT 3 Pro