Jabra má slúchadlá snímajú vibrácie čeľustí

Slúchadlá Elite 7 Pro majú vylepšený mikrofón, hlas bude dokonale čistý aj vo vetre. Na jedno nabitie vydržia až 9 hodín.

08.10.2021 08:00
Jabra-Elite-7-Pro Foto:
Slúchadlá Elite Pro 7 boli vylepšené aj z hľadiska tvaru, Jabra na to využila 62-tisíc rôznych skenov uší.
debata (1)

Pri výrobe slúchadiel Elite 7 Pro Jabra využila jednu z najpokročilejších „slúchadlových“ technológií, ktorá pri prenose hlasu sníma vibrácie čeľustí. Volá sa MultiSensor Voice a spája výkonné mikrofóny s pokročilým snímačom hlasu (VPU) v každom slúchadle.

Tieto snímače sa automaticky aktivujú vo veternom počasí a snímajú hlas prostredníctvom vibrácií čeľustnej kosti. Pokročilé algoritmy tak dokážu zachytiť a odfiltrovať vietor a ďalšie rušivé zvuky na pozadí takmer stopercentne. Úroveň potlačenia okolitého hluku možno nastaviť podľa vlastných preferencií.

Z Fold 3 Čítajte aj Samsung má skvelý rozkladací smartfón, cena je však vysoká

Navyše technológia HearThrough umožňuje jednoduchým poklepaním na slúchadlo dočasne potlačenie hluku deaktivovať aj keď ich máte slúchadlo v uchu, takže nie je problém konverzovať, alebo si napríklad objednať kávu v podniku bez toho, aby ste slúchadlá z uší vyťahovali alebo menili ich nastavenie. Slúchadlá majú aj nový optiomalizovaný tvar, aby dokonale „padli“ každému, Jabra využila na ich prispôsobenie dáta z 62 000 skenov u­ší.

Elite 7 Pro vydržia na jedno nabitie 9 hodín, s vypnutým filtrom hluku až 11 hodín. Možno ich minimálne dvakrát dobiť aj priamo z puzdra. Do predaja prídu v najbližších dňoch, ich cena by sa mala pohybovať okolo 200-eurovej hranice.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #slúchadlá #Jabra #aktívne potlačenie hluku #štuplové slúchadlá