CES 2022: Samsung predstavil hi-tech práčku a sušičku Bespoke

Modelový rad s označením Bespoke zahŕňa len tie najdokonalejšie hi-tech produkty Samsungu, ktoré majú zaujať nielen technológiami, ale aj unikátnym dizajnom.

02.02.2022 06:00
Bespoke Washer Black Foto:
Luxusné hi-tech práčky Bespoke sú dostupné aj v čiernej alebo modrej.
debata

Patria tam rôzne kuchynské spotrebiče, vysávače, chladničky, práčky a sušičky. Práčka a sušička Bespoke zaujali nielen smart funkciami, ale aj farebným prevedením – v ponuke sú napríklad v sýtej čiernej, alebo hlbokej tmavomodrej farbe, ktoré pre domáce spotrebiče rozhodne nie sú typické.

Obe zariadenia majú plochú prednú stranu a inteligentné ovládanie s umelou inteligenciou. Tá si zapamätá vzory pracích cyklov a uprednostňuje často používané nastavenia, minimalizuje prácu a zjednodušuje proces prania a sušenia. Inteligentná funkcia AI OptiWash optimalizuje nastavenie prania a tiež čas a množstvo pracieho prostriedku pre každý cyklus prania.

Samsung, Galaxy, Home mini, reproduktor Čítajte viac Samsung sa nevzdáva. Pripravuje vlastného hlasového asistenta do obývačky

Vďaka funkcii MultiControl môžu používatelia ľahko používať smart práčku aj sušičku z ovládacieho panela práčky, ak sú obe jednotky prepojené a zladené. O tom, či sa tieto spotrebiče budú predávať aj na Slovensku, nie je ešte rozhodnuté. Náš odhad je, aj na základe dostupnosti v Južnej Kórei, že cena takéhoto setu práčky a sušičky by sa mohla pohybovať niekde okolo hranice 3 000 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Samsung #práčka #sušička #CES 2022 #Bespoke