Korytnačka narazila do predného skla auta idúceho po diaľnici

V americkom štáte Georgia narazila do predného skla auta idúceho po diaľnici korytnačka. Šoférka Latonya Lark cestovala v aute s bratom Kevinom Grantom po Harry S. Truman Parkway v Savannah.

27.05.2020 16:42
debata

„Zahliadla som nejaký predmet. Myslela som si, že je to tehla. Povedala som bratovi, ‚Ó, Bože, tamto letí tehla‘. Ako som to dopovedala, zasiahlo to moje auto. Veľmi som sa vystrašila, znelo to ako explózia a môj brat bol celý od skla,“ objasnila.

Žena ihneď spomalila, pričom je možné, že ak by tak nespravila, korytnačka by prešla sklom až dovnútra a narazila by do spolujazdca. „Pamätám si, ako som sa kryl a sestra kričala moje meno. Po tom, ako korytnačka narazila do skla, sestra bola v šoku a ďalej šoférovala. Ja som bol od krvi a povedal som jej, aby sa upokojila a zavolali sme políciu,“ vyjadril sa Grant, ktorý mal len malé zranenia z rozbitého skla. Korytnačka však náraz neprežila.

Miestna polícia zatiaľ nevie, ako sa zviera dostalo do vzduchu. Súrodenci si myslia, že do korytnačky narazilo iné vozidlo, pričom sa odrazila a vyletela do vzduchu. „Sme veľmi vďační, pretože sa to mohlo skončiť aj smrťou. Je však naozaj smutné, že korytnačka zomrela,“ vyjadrila sa šoférka.

debata chyba
Viac na túto tému: #auto #korytnačka #šofér #zrážka s autom