Králik, ktorého vo Walese zrazilo auto, prežil 48-kilometrovú cestu v nárazníku

Králik, ktorého vo Walese zrazilo auto, prežil 48 kilometrov dlhú jazdu v mriežke predného nárazníka, kde zostal uväznený.

21.06.2022 10:33
Sweet cute baby bunny with beautiful eyelashes... Foto:
debata (5)

Vodič si uviaznuté zviera nevšimol, upozornil ho naň až kolega v práci, uviedol denník The Guardian.

Brit Mark Pearson uviedol, že keď minulý týždeň šiel medzi mestami Pwllheli a Bangor, počul hlasnú ranu.

Štyridsaťšesťročný muž dodal, že potom skontroloval spätné zrkadlo, ale nič nevidel a pokračoval v jazde do práce. O niekoľko hodín neskôr mu kolega povedal, že má v nárazníku uviaznutého králika. V tej chvíli sa vraj obával, že z neho nájde len „polku“, napísal Pearson na svojom facebooku.

„S prekvapením som zistil, že tento šťastlivec prešiel mriežkou a uviazol v uzavretom priestore za ňou,“ uviedol muž. „Naozaj sme nemohli prísť na to, ako sa tam dostal, kým sme si neuvedomili, že mriežka je prasknutá, takže do nej narazil, prešiel cez a plast sa vrátil na svoje miesto,“ dodal.

Pearson, ktorý pochádza z Pwllheli, uviedol, že odstránil mriežku, aby sa pokúsil králika dostať von. Povedal, že musel s králikom „zápasiť“, ale podarilo sa mu zviera vyslobodiť bez toho, aby mu ublížil.

„Okrem zaschnutého krvácania z ňufáka sa zdalo, že nie je zranený,“ povedal muž. Králika potom vraj vypustil do lesíka blízko parku Menai v Bangore.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #auto #zajac