Inteligentné, zábavné, na jedno kliknutie

- inzercia - Je pre vás čas vzácnou komoditou a nechcete sa vzdávať komfortu kancelárie ani na cestách? Tak presne pre vás je tu rad Samsung Galaxy Note.

18.03.2013 07:30
samsung inzercia Foto:
debata

Mobilné zariadenia Galaxy Note II a 10.1 určite oceníte v prípade, že neradi nechávate veci na neskôr a nechcete sa zdržiavať zbytočnými zdĺhavými desiatkami úkonov a ťahov po displeji. Obidve zariadenia sú totiž majstrami v multitaskingu. Nechajú vás robiť viac vecí naraz, bez prácneho preklikávania z aplikácie do aplikácie, a popritom sa ešte aj príjemne zabaviť.

Samsung Galaxy Note II Foto: Samsung
samsung inzercia 2 Samsung Galaxy Note II

Galaxy Note IIvás už na prvý pohľad očarí svojimi štíhlymi líniami, ktoré nechávajú vyniknúť prehľadný a praktický 5,5-palcový HD super AMOLED displej. Či už sledujete video, píšete SMS alebo práve skicujete svoje nápady, Samsung Galaxy Note II vám s novými funkciami vaše aktivity uľahčí.

Poznáte to, telefonujete a práve si potrebujete rýchlo urobiť pár poznámok. Stačí urobiť dvojklik integrovaným perom S pen po displeji a aktivuje sa vám poznámka S v okne. To však nie je všetko. Sledujete video a chcete si rýchlo napísať krátku poznámku, ale nechcete prerušiť prehrávanie. Nie je to ani nutné. Poznámky si môžete písať súčasne so sledovaním aktuálneho videa, ktoré stačí prepnúť do „plávajúceho okna“. V ňom sa video ďalej prehráva a vy si môžete pohodlne písať vaše nápady. Pritom si môžete jednoducho načítať ďalšie aplikácie, byť on-line v spojení so svojimi priateľmi či si plánovať váš deň.

Samsung Galaxy Note 10.1 Foto: Samsung
samsung inzercia Samsung Galaxy Note 10.1

Rad Galaxy Note je skrátka multifunkčný pomocník pri práci, zábave alebo kombinácii oboch. Blok a ceruzka menia podobu. Transformujú sa do Galaxy Note.

debata chyba