SiGMA Europe 2023 bude zážitok: Témou bude umelá inteligencia aj kvalitný obsah

SiGMA sľubuje, že týmto eventom posunie svoje akcie na úplne iný level.

02.11.2023 09:38
sigma europe 2023 Foto:
debata

Jedinečná príležitosť pre obchodníkov ale aj pre tých, ktorí sa v iGamingovom biznise ešte len chcú presadiť. Od 13. do 17. novembra sa na Malte uskutoční jedinečný iGamingový „festival“, respektíve výstava tých najlepších z odvetvia – SiGMA Europe 2O23. SiGma je dlhodobo úspešná v usporadúvaní eventov v tejto oblasti, tentokrát sa však rozhodli úroveň ešte zvýšiť.

Udalosť Malta Week, ktorá sa považuje za centrum iGamingu v Európe, je šancou pre delegátov využiť významný crossoverový potenciál pre mnohostranné obchodné dohody a zdvojnásobiť príležitosti na spojenie s niektorými z popredných pridružených spoločností, s tvorcami politík, s myšlienkovými lídrami a dodávateľmi v odvetví.

Umelá inteligencia aj MMA

Štedré priestory výstaviska sú už vypredané, v stánkoch sa budú predstavovať najrôznejšie firmy z celého odvetvia. Súčasťou expo budú aj pridružené udalosti, napríklad prednášky zaujímavých spíkrov, zaujímavé konferencie a workshopy. Témou bude najmä kvalitný obsah, veľa pozornosti si však zrejme ukradne aj téma umelej inteligencie a príležitosti pre využívanie Chatu GPT.

Malta week sa tentokrát odohrá v Maltskom námornom uzle – teda vo funkčnej lodenici, ktorá bude návštevníkom prístupná nielen autom ale aj vodným taxíkom. Súčasťou miesta je aj masívny food court – postavený na mieru pre túto udalosť. Medzi sprievodné aktivity patria pokrové turnaje, beh, golf, výlety za kultúrou ale aj zápas v MMA.

Na udalosti sa ukážu aj známe tváre zo sveta influencerov, biznisu ale aj z politiky. Prítomný je aj maltský premiér Robert Abela, generálny riaditeľ Malta Gaming Authority Carl Brincat, Mariana Gospodinová z Crypto.com, Kate Hancock, Nameer Khan, Muneed Mushtaq, David Meltzer, Andre Fluellen a podnikateľka z Emirátov Dr. Sara Al Madani.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #siGMA