Aliter Technologies patrí medzi najlepšie riadené spoločnosti

Spoločnosť Deloitte ocenila Aliter Technologies v globálnom programe Best Managed Companies, ktorý podporuje rozvoj a oceňuje kvalitu a úspech. V programe sa oceňujú popredné súkromne vlastnené a riadené firmy reprezentujúce najvyššie štandardy kvality a výkonnosti.

18.10.2023 00:00
AT Deloitte ocenenie titulna, pr, nepouzivat

Firmy sa hodnotia na základe niekoľkých pilierov: premyslená firemná a produktová stratégia, produktivita, otvorenosť k inováciám, riadenie a finančné výsledky, no nezabúda sa ani na firemnú kultúru či schopnosť prilákať a udržať talenty. Ocenenie sa udeľuje už vo viac ako 45 krajinách sveta.

Čo prispelo k zisku tohto ocenenia pre Aliter Technologies, spoločnosti ktorá sa zaoberá informačnými a komunikačnými technológiami, bezpilotnými systémami, automatizáciou a umelou inteligenciou, cloudovými riešeniami a kybernetickou bezpečnosťou, sme sa opýtali CEO spoločnosti Jána Grujbára: ,,Na túto otázku sa nedá nájsť jednoduchá a priama odpoveď. Podľa mňa je to súhrn mnohých aktivít, ktoré sú síce dnes dobre viditeľné, no ich korene siahajú roky dozadu.

AT Deloitte 2023 ocenenie, pr, nepouzivat

Posledné obdobie bolo predovšetkým o stabilizácii, organizačných zmenách a o zavádzaní nových procesov s cieľom pripraviť sa na ďalší rast v podobe nového biznisu, nových klientov a trhov. Transformácia riadenia nám priniesla nový model, ktorý distribuuje zodpovednosti a kompetencie medzi dozornú radu, predstavenstvo a rôzne úrovne manažmentu. Takisto ľudia v tímoch dostali väčší priestor realizovať sa a rásť.

Investovali sme na severoamerickom trhu do technológií zameraných na migrácie do cloudu, ale aj do Veľkej Británie do technológií na prediktívne analytiky a monitoring vo virtualizovaných prostrediach. Naši špecialisti implementovali sofistikované riešenia v oblasti kyberbezpečnosti a informačno-komunikačnej infraštruktúry naprieč mnohými štátmi v EÚ.

Ján Grujbár, CEO Aliter Technologies
AT - technologies., pr, nepouzivat Ján Grujbár, CEO Aliter Technologies

Nesmieme zabudnúť ani na nami vyvinuté priemyselné drony, ktoré význame posúvajú efektivitu a pomáhajú energetickým spoločnostiam bojovať so zraneniami veľkých operencov, ktoré často narážajú do drôtov vysokého napätia. Toto riešenie našlo využitie v mnohých štátoch Európy, v Južnej Amerike, Austrálii či na Novom Zélande.“

Každá spoločnosť, ktorá získa certifikát Slovakia Best Managed Companies vyslala jasný signál, že podnik nie je len intuitívne manažovaný, ale má dlhodobú stratégiu a veľký potenciál do ďalších rokov, keďže všetci zainteresovaní ľudia vedia, aký je spoločný cieľ a jeho dôvod.

chyba