Na bratislavskom letisku pribudol multimediálny informačný panel

Novoinštalovaný dotykový panel ponúka turistom od začiatku februára všetky detailné informácie o hlavnom meste vrátane dostupnosti verejnej dopravy a historických pamiatok.

04.02.2018 21:00
letisko M. R. Štefánika, bratislavské letisko Foto:
Na bratislavskom letisku pribudli multimediálne informačné panely pre turistov.
debata

Bratislavská organizácia cestovného ruchu (skr. BTB) inštalovala na Letisku Milana Rastislava Štefánika dvojicu informačných dotykových panelov, ktoré majú uľahčiť orientáciu turistov v hlavnom meste. Na paneloch je možné vyhľadávať praktické a užitočné informácie o destinácii, zároveň však majú pomôcť pri propagácii Bratislavy a jej najväčších lákadiel. “Intuitívne menu na dotykovom displeji rozdeľuje informácie do kategórií podľa obsahovej náplne. Redakčný systém je prepojený so stránkou www.visitbratislava.com, obsah je tak neustále aktualizovaný,” upresňuje predsedníčka BTB, Alžbeta Melicharová.

Na displeji sa zobrazujú nie len informácie o meste, historických pamiatkach a dostupnosti verejnej dopravy, ale aj kalendár kultúrnych podujatí, reštaurácie, podniky a najzaujímavejšie aktivity a akcie. Návštevník sa dozvie aj o taxislužbách, požičovniach áut, zdravotníckych strediskách, úschovniach batožiny ale aj o turistickej zľavovej karte Bratislava Card – City & Region.

V zimnom období letecké spoločnosti z Bratislavy obsluhujú lety do 26 svetových destinácií, počas leta sa ich zoznam rozšíri, najmä vďaka sezónnym letom, na 49 destinácií. V minulom roku letisko obslúžilo 1 942 069 ces­tujúcich, čo je tretie najvyššie číslo v jeho histórii a najvyššie za posledných deväť rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #letisko M. R. Štefánika #BTS