Telekom predstavil StreamOn. Službu, ktorá na Slovensku chýbala

Majitelia predplatených kariet si budú môcť aktivovať denný balíček pre neobmedzené počúvanie online hudby a sledovanie videí na YouTube, Magio Go alebo vo videoarchíve Markízy.

21.03.2018 17:00
hudba, počúvanie, spotify, apple, beats,... Foto:
Ilustračné foto
debata

V zahraničí podobná služba funguje už niekoľko rokov, na Slovensko postupne prichádza až v týchto dňoch. Takzvaný StreamOn od Telekomu ponúka neobmedzené počúvanie hudby a sledovanie videí na internete nad rámec dát, ktoré má zákazník k dispozícii. To znamená, že po aktivácii balíčka môže zákazník počúvať hudbu a sledovať internetové videá z viacerých kanálov bez toho, aby premýšľal, či má k dispozícii dostatočné množstvo predplatených dát.

Zatiaľ len pre predplatené karty Easy

Telekom službu StreamOn od štvrtka 22. marca ponúka len pre používateľov predplatených Easy kariet. “Výhoda služby typu StreamOn spočíva v odlišnom účtovaní dát na multimédiá ako video i audio prenosy. Pri ich streamovaní sa nebudú odčítavať z bežného denného limitu Easy karty alebo mesačného dátového balíčka,” uviedol hovorca Telekomu, Michal Korec.

StreamOn má podobu samostatného balíčka, ktorý si zákazník môže aktivovať na jeden deň, nie však na 24 hodín. Balíček platí od momentu aktivácie len do konca dňa. Balík v cene jedného eura okrem bezplatných prenosov audia a videa vo vybraných službách obsahuje aj 200 megabajtov voľných dát, napríklad na surfovanie na internete alebo sociálne siete. Rýchlosť dát v službe StreamOn nie je limitovaná, a je teda zhodná s aktuálnou rýchlosťou dostupnou pre mobilné dáta.

Spotify, Deezer, YouTube aj Markíza

Bezplatné prenosy je možné využiť v hudobných službách Apple Music, Deezer, Spotify, Tidal. Na sledovanie videí zas v službách YouTube, Digi Go, Magio Go, Markíza + Videoarchív. Na výber je aj niekoľko rádií, konkrétne Rádio Europa 2, Rádio Expres, Rádio Vlna / Vlna Golden Hits, Rádio Anténa Rock / Anténa HardRock, Rádio Jemné / Jemné Chillout, Detské rádio Žofka. Zoznam podporovaných služieb Telekom plánuje priebežne rozširovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #YouTube #Spotify #StreamOn