O2 láka nových aj starých zákazníkov na bezplatných 5 GB dát v 4G sieti

O2 oznámilo spustenie novej netradičnej akcie pre súčasných aj nových zákazníkov. Všetkým ponúka 5 gigabajtov dát na jeden mesiac bez poplatkov. Dáta navyše môžu zákazníci získať pri kúpe novej karty alebo aktivácii balíčka.

30.04.2018 17:40
mobil, mobily, telefóny, mobilné,... Foto:
Ilustračné foto
debata

Nie len Telekom, ale aj O2 predstavilo niekoľko noviniek vo svojom portfóliu. Počas mája a júna ponúka všetkým novým ale aj súčasným zákazníkom päť gigabajtov dát zdarma. Od 28. apríla si môžu zákazníci bonusové dáta aktivovať, prípadne ich získať pri aktivácii novej SIM karty. “Zákazníci s dobíjaním kreditu získajú 5 GB balíček dát na 30 dní, zákazníci s platbou na faktúru ich môžu využívať vo fakturačnom období, v ktorom si ich aktivovali. Ak ich nevyčerpajú, prenesú sa im do ďalšieho fakturačného obdobia,” informuje hovorkyňa spoločnosti, Tereza Molnár. V prípade, ak už zákazník akýkoľvek dátový balík aktivovaný má, bonusové dáta bude čerpať ako prvé v poradí. Benefit v podobe aktivácie bonusových dát si môžu zákazníci uplatniť do 30. júna.

O2 mení aj ponuku služieb. Zmeny sa týkajú doplnkových balíčkov

Operátor čiastočne mení aj štruktúru hlasových, dátových a SMS balíkov. Zákazníkom po novom neumožní aktivovať si vybrané hlasové a SMS balíky. K dátovým balíkom zas ponúkne výhodnejšiu alternatívu v podobe nového gigabajtového balíka. Tí, ktorí si balíky už aktivovali a naďalej sú im automaticky predlžované, túto možnosť nestratia. Ak by si však ich využívanie pozastavili, opätovne si ich už nebudú môcť aktivovať. “K týmto zmenám sme pristúpili kvôli zjednodušeniu a sprehľadneniu portfólia, a takisto aj kvôli klesajúcemu záujmu o tieto balíčky. Zákazníci čoraz viac uprednostňujú neobmedzené volania a SMS s O2 paušálom, ktorého súčasťou sú dáta aj telefón,” upresňuje T. Molnár.

Zrušené dátové balíky O2 nahradilo 1 GB internetom v cene 5 eur pre zákazníkov programov O2 Fér a Moja Firma. Po vyčerpaní dát si je možné balík opätovne obnoviť. Aktivovať si už takisto nebude možné program O2 Internet s bonusom Mini. Existujúci zákazníci stratia možnosť zakúpenia si zariadenia s mesačnou platbou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #operátori #O2 #bezplatné dáta