HP na Slovensku spustilo službu Instant Ink. Toner do tlačiarne ponúka za predplatné

Služba Instant Ink za mesačné predplatné ponúka monitorovanie stavu atramentu a toneru v tlačiarni a doručenie novej náplne. Ceny začínajú na 19 centoch mesačne, no len pri 15 výtlačkoch.

27.04.2021 16:00
HP, Smart App, Smart Ink Foto:
Tlač dokumentov s podporou služby Instant Ink prebieha cez mobilnú aplikáciu.
debata (6)

Spoločnosť HP v týchto dňoch rozšírila podporu služby Instant Ink pre tlačiarne aj o Slovensko. Služba funguje na báze predplatného. Zjednodušene povedané, HP si účtuje mesačný poplatok, ktorý majiteľovi tlačiarne garantuje nový toner alebo atrament presne v čase, keď sa mu začne míňať. Predplatné začína na sume 19 centov za mesiac pre atramentové tlačiarne s tým, že pri tejto sume sa počíta s tlačením len zhruba 15 strán mesačne. Vo výsledku tak užívateľ za náhradnú náplň zaplatí jej maloobchodnú cenu, no tá je rozložená na dlhšie obdobie.

Služba Instant Ink je dostupná prostredníctvom voliteľného tlačového systému HP+ a na vybraných tlačiarňach. Predplatné je takisto voliteľné a je ho možné podľa aktuálnych potrieb meniť. Jedinou podmienkou je bezdrôtová tlač, pri ktorej dokáže firma spočítať koľko stránok užívateľ vytlačil a podľa toho mu prispôsobiť dodanie náhradného spotrebného materiálu. Ak užívateľ nevyužije predplatený objem výtlačkov, prenášajú sa mu do ďalšieho mesiaca. Náhradné náplne posiela HP na výmenu za použité.

Služba je dostupná pre atramentové a laserové tlačiarne. Pri atramentových cena začína na 0,19 eura (15 stránok mesačne) a končí pri 24,99 eurách (700 stránok mesačne). Pri laserových tlačiarňach je firma na výtlačky štedrejšia, no predplatné je aj drahšie. Za 50 stránok užívateľ zaplatí 1,99 eura, za 1500 výtlačkov mesačne 25,99 eura.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #HP #tlačiareň #Instant Ink #náhradná náplň