CES: Slúchadlá od HyperX majú vlastnú zvukovú kartu a priesotorvý zvuk

Nové slúchadlá od HyperX sú určené najmä pre hráčov. Prinášajú 7-kanálový zvuk a majú vlastnú zvukovú kartu. Neurazia cenou, prevedením, ani komfortom pri nosení.

04.01.2017 13:30
HyperX Revolver S, slúchadlá Foto:
Na veľtrhu CES 2017 firma HyperX predstavila hráčske slúchadlá Cloud Revolver S.
debata

Kingston je známy najmä ako výrobca počítačových pamätí a SSD diskov. Prostredníctvom dcérskej firmy HyperX ale vyrába aj iné počítačové príslušenstvo – napríklad herné slúchadlá. Nový model predstavil na veľtrhu CES 2017 v Las Vegas. Slúchadlá Cloud Resolver S s technológiou Dolby Headphone prinášajú priestorový zvuk Dolby 7.1. Určené sú najmä hráčom, čomu je prispôsobená aj ergonómia – náušníky z pamäťovej peny a široký hlavový mostík. Sedemkanálový zvuk má podľa výrobcu pozitívny dopad aj pri hraní hier. Hráč sa vraj lepšie orientuje v priestore.

K počítaču sa nepripájú cez analógový konektor, ale cez USB. Slúchadlá majú vlastnú zvukovú kartu, ktorá sa stará o konverziu do „priestorového“ formátu. Nie je preto potrebné inštalovať dodatočný softvér. Pomocou jedného tlačidla môže hráč meniť nastavenia ekvalizéru. Na výber má tri režimy – dôrazný, s rovnou charakteristikou a so zvýraznením hlasov.

Slúchadlá reprodukujú zvuk v rozsahu 12 Hz až 28 kHz, majú impedanciu 30 ohmov a celkové harmonické skreslenie menej ako 2 percentá. S dvojsmerovým mikrofónom s funkciou potlačenia okolitého hluku majú hmotnosť 376 gramov. Predávať sa začnú v marci za 169 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slúchadlá #Kingston #CES 2017 #HyperX #Cloud Resolver S