"Úlet" od Canonu: Mini monokulárny fotoďalekohľad PowerShot Zoom 3

PowerShot Zoom 3 má veľkosť dlane a dokáže detailne snímať aj objekty vzdialené rádovo aj desiatky metrov.

17.05.2022 06:00
Canon Foto:
Ďalekohľad s fotoaparátom Canon PowerShot Zoom 3
debata (1)

Canon PowerShot Zoom 3 je vreckový monokulárny fotoaparát so superzoomom (fotografujúci ďalekohľad), ktorý sníma fotografie a video s Full HD rozlíšením jednoduchým stlačením tlačidla. Fotoaparát PowerShot ZOOM ukrýva vo svojom tele menšom než počítačová myš výkonný zoom (priblíženie).

Má veľkosť dlane a drží sa pohodlnejšie než smartfón, no na rozdiel od neho dokáže detailne snímať aj objekty vzdialené rádovo aj desiatky metrov. Využíva na to krokový zoom s dvoma optickými ohniskovými vzdialenosťami (100 mm a 400 mm) a 2× digitálny konvertor, ktorý vás dostane ešte ďalej (až na 800 mm).

Okamžité prepínanie medzi krokmi zoomu sa vykonáva v reálnom čase stlačením prepínača. Môžete si tak priblížiť vzdialené objekty bez toho, aby ste museli odvrátiť zrak od výnimočne jasného hľadáčika. Canon PowerShot Zoom 3 využíva výkonný procesor DIGIC 8 a snímač CMOS s rozlíšením 12 MPx.

Vďaka wi-fi a Bluetooth, pohodlnému nabíjaniu cez USB-C, výkonnej stabilizácii obrazu, sériovému snímaniu rýchlosťou 10 sn./s a bezproblémovej prevádzke s plnoautomatickým režimom je praktickým najmä pri snímaní rodinných akcií, športových podujatí a zvierat. Jeho rozmery sú 3,34 × 5,08 × 10,32 cm, váži len 145 gramov a stojí približne 320 eur.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #fotoaparát #Canon #ďalekohľad #Powershot #PowerShot Zoom 3