Služba Disney+ je už dostupná aj na Slovensku so stovkami filmov a seriálov

Za prístup k streamovacej platforme Disney+ si Walt Disney účtuje 7,99 eura mesačne. Záujemca získa prístup k stovkám obľúbených filmov, seriálov a dokumentov.

14.06.2022 18:30
Disney, Disney+, Foto:
Ilustračné foto
debata

Na Slovensko v týchto dňoch prichádza ďalšia streamovacia platforma Disney+. Služba od The Walt Disney Company má rozsiahlu zbierku multimédií. V databáze sa nachádza viac ako 700 filmov, 700 seriálov a 130 titulov z pôvodnej tvorby štúdií Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a ďalších. “Predplatitelia získajú prístup k seriálu Boba Fett: Zákon podsvetia aj k obom sériám seriálu Mandalorián z produkcie Star Wars. Okrem toho bude Disney+ streamovať celú ságu Skywalkerov od Star Wars Epizódy 1 až po Epizódu 9,” uvádza spoločnosť.

Na predplatiteľov čaká napríklad viac ako 280 titulov od Disney a Pixaru vrátane filmov Toy Story, Luca alebo Oscarového animovaného filmu Duša či Encanto. V katalógu sa tiež nachádzajú dokumenty National Geographic ako Záchrana, Free Solo, Svet očami Jeffa Goldbluma a Gordon Ramsay – Do neznáma.

Predplatitelia môžu streamovať obsah na štyroch zariadeniach súčasne a sťahovať filmy na desať individuálnych zariadení. Na Slovensku si Disney účtuje poplatok 7,99 eura mesačne alebo 79,90 eura ročne. Služba je dostupná od 14. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predplatné #streaming #Disney+ #streamovacia služba #filmová služba