Na Maltu mieri iGamingová udalosť roka: Zúčastnia sa aj známe tváre politiky aj biznisu

Podujatie si nenechajú ujsť známe osobnosti zo sveta influencerov, podnikania a politiky.

03.11.2023 00:00
malta, sigma Foto:
debata

Už o pár dní sa na Malte odohrá udalosť, aká sa len tak nevidí. Zúčastnia sa jej známe tváre ale aj podnikatelia, ktorých síce verejnosť nepozná, no ich biznis v posledných rokoch raketovo rastie. Tak ako všetko ostatné, aj svet hazardných hier sa presunul do online sveta.

Aké výzvy na túto oblasť čakajú? Podľa tém, ktorým sa budú venovať spíkri, je to kvalita obsahu ale aj umelá inteligencia a jej vplyv na odvetvie. Práve to sú témy SiGMA Europe 2023, ktorá sa dlhodobo osvedčuje v organizácii takýchto podujatí. Tentoraz však plánuje posunúť latku ešte vyššie.

Podujatie si nenechajú ujsť známe osobnosti zo sveta influencerov, podnikania a politiky. Zúčastní sa ho aj maltský premiér Robert Abela, generálny riaditeľ Malta Gaming Authority Carl Brincat, Mariana Gospodinová z Crypto.com, Kate Hancock, Nameer Khan, Muneed Mushtaq, David Meltzer, Andre Fluellen a podnikateľka z Emirátov Dr. Sara Al Madani.

Online je silný, offline má však niečo do seba

Podujatie Malta Week, považované za epicentrum iGamingu v Európe, ponúka delegátom možnosť využiť široký crossoverový potenciál pre rozmanité obchodné dohody a zdvojnásobiť šance na spojenie s vedúcimi affiliate spoločnosťami, politickými tvorcami, myšlienkovo vplyvnými osobnosťami a dodávateľmi v odvetví. Organizátori totiž veria myšlienke, že hoci je online svet silný, biznisové dohody sa najlepšie tvoria v reálnom svete, kde si s partnerom môžete podať ruku.

Výstavné priestory sú už kompletne obsadené a to napriek rekordne veľkým priestorom, pričom stánky predstavia firmy z rôznych oblastí odvetvia. Súčasťou expozície budú aj pridružené eventy, ako napríklad pútavé prednášky, konferencie a workshopy.

Tento rok sa Malta week uskutoční v Maltskom námornom centre – vo funkčných lodeniciach, ktoré budú prístupné nielen autom, ale aj vodnými taxíkmi. Súčasťou miesta bude aj obrovský food court špeciálne navrhnutý pre túto príležitosť. Medzi sprievodné aktivity patria pokerové turnaje, beh, golf, kultúrne výlety a dokonca aj MMA zápas. Dostupné sú 3 druhy vstupeniek, štandardná stojí via ako 400 eur, premium viac ako 550 eur a platinum takmer 1000 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Malta #siGMA